Gaan als de brandweer

Geschreven door:
Marc Roelofs
Datum:
16/9/20

Gaan als de brandweer
Dit moest er ooit van komen. Dennis en Marc samen aan de slag. Gaan als de brandweer. Spreekwoordelijk uiteraard.

Aanloop
Onafhankelijk van elkaar maakten ze aanzienlijk meters in de bouw. Op het moment dat hun wegen elkaar kruisten, bouwden ze binnen no time aan een betrouwbare en vaardige partner in brandpreventie. Toen door omstandigheden hun wegen weer scheiden, was één ding zeker. Ooit...

Ooit is nu
Ooit is gekomen. Samen aan de slag. Het doel was helder. Een partner zijn voor alle opdrachtgevers. Betrouwbaar en inhoudelijk sterk. Met als gevolg passende oplossing van goede kwaliteit en uiteraard uitvoerbaar.

Specialisten in brandpreventie
Brandpreventie  is een serieus onderwerp dat niet altijd de aandacht en tijd krijgt die het moet hebben of verdient. Gezien de complexe wet- en regelgeving en de continue ontwikkeling van brandwerende materialen en toepassingen, is het echt een specialisme. Dat alles heeft De Brandmeesters.

Marc Roelofs en Dennis Nijstad
Marc Roelofs en Dennis Nijstad


Meesters in brandpreventie
Deze wereld is voor Dennis en Marc bekend terrein vanuit elk hun eigen expertise. Marc is de vakidioot en Dennis de organisator. Beide met dezelfde hoge lat. Ze dagen je uit. Of je nu architect, bouwer of eigenaar van een pand. Test hun kennis en kunde!

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je vragen of wil je graag meer informatie?
Wij helpen je uit de brand.
Neem vrijblijvend contact met ons op via
085-0475205 of info@debrandmeesters.nl.
Groeten,
De Brandmeesters
brandveilige zorginstelling

De toepassing van brandwerende coating of verf

Breng brandwerende coating van De Brandmeesters aan op de constructie van een gebouw en je verhoogt daarmee de brandveiligheid enorm.
brandveilige zorginstelling

Brandwerend glas in de zorg

Brandwerend glas wordt in de zorg steeds vaker als eis gesteld in gebouwen. De Brandmeesters helpen je om de veiligheid van gebouwen te verhogen.
brandveilige zorginstelling

Brandcompartimentering in de zorg

Veel zorgcomplexen zijn niet brandveilig. De Brandmeesters zijn de experts die met je meedenken over brandcompartimentering in de zorg. Lees hier meer.