Over De

Brandmeesters.

Marc en Dennis zijn ervaren krachten op het gebied van brandpreventie. In het verleden hebben ze succesvol samengewerkt voor hetzelfde bedrijf. Met hun toewijding, professionaliteit, no-nonsense mentaliteit en vakmanschap hebben ze het vakgebied van brandpreventie naar een ander niveau gebracht.

Daarna is een ieder zijn eigen, andere pad gegaan. Echter het vuurtje is altijd blijven branden. Daarom hebben ze besloten hun krachten en kennis weer te bundelen.

Meesters in brandpreventie

voor wie we er zijn

architecten

Ontwerpen panden. In deze fase is er nog relatief weinig aandacht voor de brandveiligheid. Niet in materiaalkeuze en niet in ontwerp. Met behulp van onze kennis kunnen we een pand brandveilig maken zonder (al te veel) concessies aan het ontwerp.

eigenaren en beheerders

Gebruiken de panden of zijn verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid van bewoners en gebruikers. Realiseren zich niet altijd het belang van brandpreventie en de gevolgen van onvoldoende aandacht en focus hierop. Wij ondersteunen hen door goede vastlegging van genomen maatregelen en met advies om bewoners en gebruikers voldoende (brand)veiligheid te bieden.

bouwbedrijven

Bouwen en verbouwen panden. Ook in de uitvoering, zowel tijdens het bouwen als in de werkvoorbereiding, staat brandpreventie niet hoog op de agenda. Het is een ‘moetje’. Onbekend maakt onbemind. Als specialist ontzorgen we bouwbedrijven in zowel de werkvoorbereiding met ons advies als tijdens de bouw door de toepassingen zelf aan te brengen.
Wij willen graag het verschil maken in de levens van mensen die worden getroffen door een brand. Te allen tijde moet een pand veilig kunnen worden verlaten. Door onze inspanningen streven we naar het minimaliseren van de negatieve gevolgen van een brand. Het gaat hierbij om persoonlijk letsel, directe schade aan een pand en de gevolgschade voor ondernemingen, instanties en individuen.
Lees meer over onze missie

marc

Marc is een échte ondernemer. Als specialist is hij een ware partner in brandveiligheid. Daarom is hij met zijn compagnon Dennis De Brandmeesters gestart. Volgens Dennis is Marc namelijk een (soms te) enthousiaste vakidioot.

Twentse nuchterheid zorgt bij Marc voor een goede balans. Net zoals zijn samenwerking met Dennis. Die als goede organisator Marcs creativiteit en enthousiasme in goede banen weet te leiden.

Natuurlijk heeft Marc naast De Brandmeesters ook andere dingen die zijn vuurtje doen oplaaien. Naast de nodige sportieve activiteiten (bootcamp en hardlopen), wordt hij echt blij van nieuwe ontmoetingen. Het liefst op een reis. Dit past perfect bij zijn  motto: ‘Of we vinden een weg, of we maken er één’.

dennis

Dennis is trots op zijn gezin, dat hem enorm steunt als ondernemer. Hij steekt dan ook het liefst zijn tijd in zijn onderneming en in zijn gezin. De jeugd trainen met voetbal of klanten trainen in brandveiligheid: Dennis doet het allemaal. 

Met zijn ondernemerschap en een gezin kun je zijn motto wel raden… 'Harder werken is niet nodig als het efficienter kan'. Het resultaat van het harde werken mag er uiteraard zijn. De Brandmeesters neerzetten als betrouwbare kwaliteitsspeler in brandpreventie en Marc temperen in zijn enthousiasme als het nodig is, dat is zijn taak. Marc en Dennis zijn tegenpolen die elkaar perfect aanvullen. Wat ze bindt? Hun passie voor het vak.