De toepassing van brandwerende coating of verf

Geschreven door:
Dennis Nijstad
Datum:
1/5/21

De toepassing van brandwerende coating of verf

Jouw gebouw wil je toch beschermen in het geval van brand? Daar helpen wij je bij door brandwerende coating of verf toe te passen. Zo helpen we allerlei klanten aan extra veiligheid, van architecten en woningbouwcorporaties tot bouwbedrijven. De NEN-normen in het Bouwbesluit zijn een uitstekend uitgangspunt om een veilig gebouw neer te zetten. Dankzij onze brandwerende coating wordt de brandveiligheid nog eens enorm verhoogd.

Geschikt voor staal, hout en beton

Wij helpen je graag om complexe constructies van staal, hout of beton te beschermen. Dat doen we door onze brandwerende coatings aan te brengen op de ondergrond die van toepassing is. Als er onverhoopt brand uitbreekt, dan vormt de coating of verf een barrière tussen het vuur en de constructie. Zo wordt een snelle instorting voorkomen bij brand. Goed om te weten: wij kunnen onze brandwerende coating afwerken in elke mogelijke kleur. Uiteraard is de kwaliteit van onze NEN-gecertificeerde producten zeer hoog.

Advies nodig over brandwerende coating?

De meeste gebouwen hebben een constructie die op maat is ontwikkeld. Logisch ook, want ieder gebouw is weer anders opgezet en ingedeeld. De Brandmeesters adviseren je graag over de mogelijkheden van brandwerende coating in jouw situatie. Wij kennen de wet- en regelgeving, maar ook de diverse producten die beschikbaar zijn. Kies daarom voor De Brandmeesters, meesters in brandpreventie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je vragen of wil je graag meer informatie?
Wij helpen je uit de brand.
Neem vrijblijvend contact met ons op via
085-0475205 of info@debrandmeesters.nl.
Groeten,
De Brandmeesters
brandveilige zorginstelling

Hoe brandveilig is jouw zorginstelling?

Mensen die in zorginstellingen wonen en verzorgd worden, zijn kwetsbaar. Dat geldt zeker wanneer er brand uitbreekt. En dat gebeurt toch meerdere keren per jaar in Nederland. Wil je voorkomen dat er mensen gewond raken of overlijden door brand in jouw zorginstelling? Zorg dan dat je voldoet aan het Bouwbesluit 2012, waarin staat dat de eigenaar en/of gebruiker van een gebouw verantwoordelijk is voor de brandveiligheid. Wij leggen je graag uit hoe je dit doet.
brandveilige zorginstelling

Wettelijke verplichtingen

De experts van De Brandmeesters kunnen je vertellen welke wet- en regelgeving van toepassing is op jouw specifieke situatie. Zo voldoe je aan de regels.
brandveilige zorginstelling

De toepassing van brandwerende coating of verf

Breng brandwerende coating van De Brandmeesters aan op de constructie van een gebouw en je verhoogt daarmee de brandveiligheid enorm.