Brandwerende doorvoeringen in de zorg

Geschreven door:
Marc Roelofs
Datum:
18/9/20

Brandwerende doorvoeringen in de zorg

Jij wilt toch ook dat cliënten en medewerkers veilig zijn in jouw zorgcomplex? Denk daarom vast vooruit wat er kan gebeuren bij een brand. Het vuur verspreidt zich vaak snel door kabels en doorvoeringen die van het ene vertrek naar het andere lopen. Door de hitte werken trapliften ineens niet meer, terwijl die juist van levensbelang zijn voor de evacuatie. Dankzij onze brandwerende doorvoeringen wordt de werking van het vuur vertraagd en verhogen we samen de veiligheid in de zorg.

Brandveiligheid is maatwerk, net als zorg

De Brandmeesters kijken altijd naar jouw unieke situatie. Er is geen standaardmethode, we onderzoeken hoe brandwerende doorvoeringen het beste kunnen worden ingezet in jouw zorgcomplex. Stel dat we kabels en buizen tegenkomen die door een brandmuur lopen, dan heffen deze de brandwerendheid van de muur op. Terwijl we juist willen voorkomen dat het vuur zich kan verspreiden door de openingen rondom de kabels of buizen. De brandveiligheid van jouw zorgcomplex verhogen begint met een goede samenwerking tussen jou en onze experts.

Gespecialiseerd in brandwerende doorvoeringen

We hebben meerdere brandwerende doorvoeringen voor jouw specifieke zorgsituatie. Daarover vertellen we je graag meer. De Brandmeesters is gespecialiseerd in deze materie. Naast de wet- en regelgeving weten we ook alles over de diverse producten op het gebied van brandveiligheid. Kies daarom voor De Brandmeesters, meesters in brandpreventie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je vragen of wil je graag meer informatie?
Wij helpen je uit de brand.
Neem vrijblijvend contact met ons op via
085-0475205 of info@debrandmeesters.nl.
Groeten,
De Brandmeesters
brandveilige zorginstelling

Brandwerend plaatmateriaal: zo werkt het

Brandwerende plaatmaterialen beschermen draagconstructies van hout, beton of staal tegen vuur. De Brandmeesters adviseren je graag over brandwerend plaatmateriaal.
brandveilige zorginstelling

Brandwerend glas in de zorg

Brandwerend glas wordt in de zorg steeds vaker als eis gesteld in gebouwen. De Brandmeesters helpen je om de veiligheid van gebouwen te verhogen.
brandveilige zorginstelling

Brandwerende doorvoeringen in de zorg

Tijdens een brand in een zorgcomplex kan het vuur zich snel verspreiden door kabels en doorvoeringen. Brandwerende doorvoeringen zijn de oplossing.